• de7schoonhedenNew
Verstandig en snel slank

Hoe werkt het Power Slim® eiwitdieet?
Power Slim® is een eiwitdieet. Dit betekent niet minder eten, maar anders eten. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim® eiwitdieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet de vetreserve gaan verbranden. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim® eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect.

PowerSlim logo 2014

Afslanken in 3 fasen
De diëtisten van Power Slim® hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen.
Het behandelplan is gericht op:
•    snel afvallen en bereiken van je streefgewicht
•    leren behouden van het bereikte streefgewicht

Fase 1:  snel afvallen
Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten, komt je lichaam in ketose (vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

Fase 2:  bereik je streefgewicht
In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je Power Slim® coach een gezond voedingspatroon aan.

Fase 3: voorkomen jojo effect
In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim®. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim® coach.

PowerSlim Beeld 2014 3


Blijvend slank / Normale voeding

Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim® coach.

Begeleiding
Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim® afslankprogramma:
•    Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Power Slim® voedingsdeskundige je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
•    De Power Slim® voedingsdeskundige is ook je stok achter de deur en coach die je oppept en je motiveert om vol te houden.

Voordat je begint wordt een intakegesprek gehouden waarin de volgende gegevens worden gemeten en uitgerekend:
•    Startgewicht
•    BMI
•    vetmassa
•    spiermassa

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult voor begeleiding en om te wegen.

PS00001 PowerSlim Starterspakket

Blijvend slank

Er zijn 4 redenen waarom je met Power Slim® wel blijvend resultaat bereikt en geen jojo-effect krijgt.

  1. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt.
  2. Bij dit dieet verlies je in tegenstelling tot andere dieten géén spiermassa, daardoor blijft je stofwisseling op peil en kom je niet meteen weer aan als je weer normaal gaat eten. Er treedt dus geen jojo-effect op.
  3. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
  4. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de Power Slim® voedingsdeskundige

Power Slim® en bewegen
Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het Power Slim® succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden. Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden. Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt.

PowerSlim Beeld 2014 2