• de7schoonhedenNew

Welkom in de wereld van Cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Tijdens een Cenzaa Salon Experience of in huiselijke sfeer wordt u meegevoerd door de reis van exceptionele Cenzaa producten.


‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.


Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. 


Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten!

impressions

 

 

 

 

 

 

moments

De onderstaande behandelingen zijn de Therapeutic behandelingen:

Cenzaa Say goodbye to wrinkles behandeling
(Huidanalyse, geurreis, welkom ritueel, oppervlakte en dieptereiniging, ampul met bindweefselmassage, fruitzuren therapie, dag en nachtverzorging)

Prijs: €92,50

Cenzaa Botuline Shock therapy behandeling
De Botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurlijke mini facelift effect.
De combinatie van het botuline Beauty masker en activerende en uitgebreide bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect.
(Huidanalyse, geurreis, welkom ritueel, oppervlakte en dieptereiniging, ampul met bindweefselmassage, Botulinemasker, dag of nachtverzorging)

Prijs: €92,50

Cenzaa Rosacea & Couperose behandeling
Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten.
(Huidanalyse, geurreis, welkom ritueel, oppervlaktereiniging, ampul, manuele lymfedrainage, peel off masker, dag en nachtverzorging)

Prijs: €92,50
Upgrade botuline beauty masker
Prijs: €20,00
Upgrade botuline look eye
Prijs: €20,00
Upgrade ampullen of fruitzuren
Prijs: €7,50