• de7schoonhedenNew

Welkom in de wereld van Cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Tijdens een Cenzaa Salon Experience of in huiselijke sfeer wordt u meegevoerd door de reis van exceptionele Cenzaa producten.


‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.


Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. 


Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten!

impressions

 

 

 

 

 

 

moments

De onderstaande behandelingen zijn standaard behandelingen:

Cenzaa Impressions behandeling

Een gelaatsbehandeling (gezichtsreiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker, epileren, dagverzorging)

Prijs: €54,00

Cenzaa Moments behandeling

Een gelaatsbehandeling (gezichtsreiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker, epileren, massage, dagverzorging)

Prijs: €65,00