• de7schoonhedenNew

Campagnes

Succesverhaal Sara Ackersschot –40kg

‘Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!!!’
Tijdens het dagelijkse rondneuzen op Facebook valt mijn oog ineens op een advertentie. De eerste stap zetten naar mijn streefgewicht. De stap naar een gezonde levensstijl!
“Wauw!” dacht ik, “dat zou geweldig zijn!” In eerste instantie heb ik er echter niets mee gedaan, maar ik kwam de advertentie steeds vaker tegen en ik werd steeds enthousiaster, al had ik in mijn achterhoofd natuurlijk wel bedenkingen en de nodige twijfels. Toch bleef de advertentie maar steeds terug komen op mijn tijdlijn, zodat ik wel in actie moest komen. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken, de telefoon gepakt en een kennismakingsgesprek gepland bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.
Zo gezegd zo gedaan, kwam ik met lood in mijn schoenen op deze eerste afspraak aan.
Wetende dat die weegschaal wacht….en ik in mijn hoofd echt nog niet klaar was voor die onvermijdelijke confrontatie! Maar wat ik eigenlijk al heel lang wist werd bevestigd: “Véél te zwaar!”
Heel enthousiast en vriendelijk werd ik ontvangen en meteen gerustgesteld. “De eerste stap in de goede richting is gezet!” Mijn coach vertelde heel enthousiast over het PowerSlim programma, de producten, de resultaten en ik luisterde aandachtig. Maar tijdens het hele gesprek vroeg ik me af of dit wel bij me paste, is dit wat ik echt wil, heb ik er echt alles voor over, kan ik die knop echt omzetten? Mijn hoofd tolde! Ik had er echt mijn bedenkingen over en dat lag niet aan het programma, maar meer aan mezelf. Natuurlijk wilde ik afvallen anders zat ik hier niet, maar ben ik echt bereid om de knop om te zetten en er volledig voor te gaan?
Tegelijkertijd dacht ik: “Ik zit er nu toch! Waarom niet gewoon proberen, is het iets dan is het mooi meegenomen, is het niets dan is het ook prima!
Dus ging ik uiteindelijk met een starterspakket, veel nuttige tips, een telefoonnummer waarop mijn coach altijd te bereiken was en adviezen naar huis! Ik had er zin in! En meteen de volgende dag ben ik vol enthousiasme het programma ingestapt. Ik heb me netjes gehouden aan mijn dieet en alles gedaan en gelaten wat er op de planning stond. Na de eerste heftige dagen van behoorlijke hoofdpijn en het inpassen van alle eetmomenten in mijn dagelijkse leven (moeder van 3 jongens, waarvoor alles ‘gewoon’ door moest gaan) voelde ik me fris en energiek. Dus na één week ging ik vol verwachting terug naar mijn coach voor het eerste weegmoment! Wat was ik blij: in één week tijd al een stap verder! Fantastisch!
Met mijn coach heb ik afgesproken dat ik het eerst eens wilde ervaren en geen streefgewicht wilde afspreken, want dat was wel echt een “ver van mijn bed show”! Als ik naar een gezond gewicht wilde dan moest er echt wel behoorlijk wat af. Ik ben die dertig dagen echt fluitend door gekomen, ik heb geen moment honger gehad, heb geen zin gehad om de snoeptrommel of een zak chips open te trekken, had het gevoel dat ik fitter en energieker was dan ooit en heb ik heerlijk gegeten én gesnoept! En geloof het of niet na, de eerste maand was ik al super goed op weg! Nou moet ik ook doorgaan was mijn reactie, het begin is gemaakt, nu maak ik het ook af!
Begin 2017 ben ik gestart met het PowerSlim programma en na die eerste maand heb ik tegen mijn coach gezegd dat ik door wil gaan tot aan de zomervakantie van onze jongens. Tijdens mijn vakantie heb ik goed de balans vast kunnen houden. Ik vond het zonde als ik mij nu zou laten gaan met eten. Alles wat eraf is ben ik kwijt en daar ben ik super blij en tevreden mee.
Na mijn vakantie ging ik weer door en na een aantal weken kon ik mijn eigen menu’s samenstellen. Ik nam gewoon mee wat ik lekker vond en waar ik zin in had. Het thuisfront eet soms met me mee en andere dagen kook ik iets anders voor mezelf. Mijn dieet is gewoon geworden, ik ben me heel bewust van wat ik eet en wanneer.
Nu, meer dan twee jaar later, ben ik al een jaar lang op mijn streefgewicht en zit ik er zelfs iets onder! Ik weet nu hoe ik gezond kan eten en mijn gewicht blijft stabiel!
"Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!"

 

 

Voor Powerslim

 Campagne vakantiekilo Sara Voorfoto

Na Powerslim

 Campagne vakantiekilo Nafoto

     

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Amber, Fleur en Ronja, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase1: Afvallen!

Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

 

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door Amber, Fleur of Ronja, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten.

   PS00001 PowerSlim Starterspakket
     

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber, Fleur en Ronja afslankcoaches bij Beautysalon De 7 Schoonheden. In 2009 ben ik, Amber, met Powerslim gestart in mijn salon omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Zelf was ik in aanraking gekomen met Powerslim omdat ik ook wat wilde afvallen. Ik was zo enthousiast over Powerslim waardoor ik zelf ook gestart ben als afslankcoach met Powerslim in mijn salon.

 

Wij hebben al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten te helpen.

 

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

 

Kom kennismaken!

 

Gratis en vrijblijvend

 

Bel 06-29011456 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   fleur en amber

  

Contactformulier

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.