• de7schoonhedenNew

Campagnes

Ervaringsverhaal Tonny -21 kg

 

Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn en de knop ging om!

 

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach.

 

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik te starten.

 

Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie.

 

PowerSlim was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden.

 

Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen en zit daarmee zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten.

 

Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten!

 

 

 

Voor Powerslim

Sanne nafoto

 

Na Powerslim

Sanne nafoto

 

     

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Amber, Fleur en Ronja, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase1: Afvallen!

Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

 

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door Amber, Fleur of Ronja, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten.

   PS00001 PowerSlim Starterspakket
     

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber, Fleur en Maud afslankcoaches bij Beautysalon De 7 Schoonheden. In 2009 ben ik, Amber, met Powerslim gestart in mijn salon omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Zelf was ik in aanraking gekomen met Powerslim omdat ik ook wat wilde afvallen. Ik was zo enthousiast over Powerslim waardoor ik zelf ook gestart ben als afslankcoach met Powerslim in mijn salon.

 

Wij hebben al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten te helpen.

 

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

 

Kom kennismaken!

 

Gratis en vrijblijvend

 

Bel 06-29011456 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   fleur en amber

  

Contactformulier

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com