• de7schoonhedenNew

Campagnes

Succesverhaal Sanne

 

Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!

 

Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Het lukte me maar niet om op eigen kracht mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Ik was er helemaal klaar mee! Dit keer wilde ik het anders aanpakken!

 

Een kennis vertelde mij over het PowerSlim programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. Misschien was dat wel wat ik nodig had, een coach die me het juiste zetje kon geven.
Begin december 2018 heb ik de stap genomen en een PowerSlim coach bij mij in de buurt gebeld. We maakte direct een afspraak voor een intakegesprek.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg mijn coach mij op de weegschaal te gaan staan. Ik schrok van het getal dat ik toen zag. Meteen schoot door mijn hoofd: waarom zou ik nog wachten? Vol goede moed besloot ik daarom de volgende dag meteen van start te gaan met het PowerSlim programma.

 

Na een tijdje verschillende PowerSlim producten geproefd en geprobeerd te hebben, wist ik precies wat ik lekker en minder lekker vond. Ik ben gek op zoetigheid en vond het dan ook heel fijn dat er genoeg verantwoorde zoete tussendoortjes waren, zoals koeken en wafeltjes. Zo kon ik me toch aan een koolhydraatarm eetpatroon houden, maar ondertussen gewoon blijven genieten van iets lekkers! Met het avondeten had ik wat meer moeite. Ik koos vaak voor hetzelfde. Samen met José ben ik op zoek gegaan naar gezonde maaltijden die ik lekker vind en die toch voldoende variatie in mijn eetpatroon aanbrengen.

 

Iedere week zag ik het getal op de weegschaal dalen! Dat gaf mij de motivatie om door te gaan. Als ik mijn doel zou behalen, zou dat echt een mijlpaal voor me zijn. Dat was me al jaren niet gelukt. Maar nu lukte het wel! Het ging zelfs zo goed dat ik na het behalen van mijn doel door ben gegaan. Het ging immers zo goed!

 

Tijdens de laatste loodjes brak alleen ook de zomervakantie aan. Spannend.. want hoe ga ik dat aanpakken? Op vakantie, barbecues, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken.
Mijn coach heeft mij daarbij voortdurend geholpen. Samen bespraken we de moeilijke momenten. Als ik bijvoorbeeld een barbecue op de planning had staan, bespraken we wat ik dan het beste kon eten. Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Daardoor is het mij gelukt om, ondanks al die extraatjes tijdens de zomervakantie, de balans te houden. Na de zomervakantie heb ik me weer wat strikter gehouden aan mijn koolhydraatarme eetpatroon en lukte het me om ook die laatste kilo’s kwijt te raken. Ik kan nu met trots zeggen: het is mij gelukt. Ik weeg 75 kilo.

 

Ik heb veel geleerd over voeding en weet nu dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb. Dit PowerSlim avontuur heeft me bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten. Ik weet hoe ik hiermee om moet gaan en heb ik verantwoorde alternatieven, en dat gaat prima!”

 

 

 

Voor Powerslim

Voorfoto Sanne

 

Na Powerslim

Sanne nafoto

     

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Amber, Fleur en Ronja, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase1: Afvallen!

Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

 

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door Amber, Fleur of Ronja, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten.

   PS00001 PowerSlim Starterspakket
     

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber, Fleur en Maud afslankcoaches bij Beautysalon De 7 Schoonheden. In 2009 ben ik, Amber, met Powerslim gestart in mijn salon omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Zelf was ik in aanraking gekomen met Powerslim omdat ik ook wat wilde afvallen. Ik was zo enthousiast over Powerslim waardoor ik zelf ook gestart ben als afslankcoach met Powerslim in mijn salon.

 

Wij hebben al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten te helpen.

 

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

 

Kom kennismaken!

 

Gratis en vrijblijvend

 

Bel 06-29011456 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   fleur en amber

  

Contactformulier

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com