• de7schoonhedenNew

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Amber, Fleur Maud en Ronja, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase1: Afvallen!

Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

 

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door Amber, Fleur of Ronja, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten

     PS00001 PowerSlim Starterspakket
     

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber, Fleur en Ronja afslankcoaches bij Beautysalon De 7 Schoonheden. In 2009 ben ik, Amber, met Powerslim gestart in mijn salon omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Zelf was ik in aanraking gekomen met Powerslim omdat ik ook wat wilde afvallen. Ik was zo enthousiast over Powerslim waardoor ik zelf ook gestart ben als afslankcoach met Powerslim in mijn salon.

 

Wij hebben al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten te helpen.

 

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

 

Kom kennismaken!

Gratis en vrijblijvend

Bel 06-29011456 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  fleur en amber
     

Ervaringsverhaal

Lieke Lemmen, 31 jaar uit Helden

 

Ongeveer een jaar geleden had ik er genoeg van: ik wilde iets aan mijn gewicht doen. Via mijn schoonzusje raakte ik bekend met PowerSlim en heb ik contact opgenomen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

 

Aangezien ik zeer kieskeurig was met betrekking tot eten, stapte ik er heel open in. Ik wilde vooral kijken of het iets voor mij was. En óf het iets voor mij was! Ik moest iedere 2,5 uur iets eten, ik had zes eetmomenten per dag, en ook het eten van groente en het laten staan van alle andere lekkere zaken ging erg goed. Ook merkte ik dat mijn smaak veranderde, waardoor ik ook weer dingen ging proeven die ik voorheen niet lekker vond. Zo eet ik als aspergeboerendochter, die asperges heel vies vond, inmiddels weer asperge!

 

Binnen no time waren de eerste kilo’s eraf en kon ik naar de volgende fase. Een echt doel had ik niet: iedere kilo die er af zou gaan, was meegenomen, maar een bepaald getal had ik toch wel in mijn hoofd...

 

Ik heb nooit tegen een weegmoment opgezien. Ik zag het vooral als een stok achter de deur en die had en heb ik nodig! Daarnaast is het ook een fijn gesprek dat ik iedere week heb met mijn coach. Het gaat niet alleen over het programma, maar ook over alle leuke dingen die we doen.

 

Niet alleen het wekelijkse weegmoment zorgde voor een boost, ook de complimenten die ik kreeg, de kleren die te groot werden en de energie die het me opleverde zorgden ervoor dat ik mijn motivatie niet verloor.

 

Inmiddels een bruiloft verder, waarbij ik volop genoten heb van al het lekkers, ben ik weer goed op weg om de laatste kilo’s kwijt te raken. Ik heb PowerSlim nooit als een dieet gezien, omdat ik veel meer eet dan wat ik voorheen altijd gedaan heb. En... ik heb nog nooit zoveel chocola gegeten, sinds ik ben begonnen met PowerSlim!

  PowerSlim Ervaringen Lieke Voedingscoach Maaike Na

 

Contactformulier

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.