• de7schoonhedenNew

Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?


Maak kennis met het team van Beautysalon De 7 Schoonheden PowerSlim coaches in Spaarndam

Wilt u serieuze stappen zetten om uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kunt u terecht bij PowerSlim coaches van Beautysalon De 7 Schoonheden. 

 

 “Het programma sprak me direct aan. De handige weekmenu’s waarbij je zelf groenten, vlees, vis en zuivel moet toevoegen waren perfect voor mij. En de wekelijkse bezoeken aan mijn coach waren een goede stok achter de deur.”
Sanne van Huizen (34), Spaarndam

 

S64643 14 van 134 241x200

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee u niet alleen het door u gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in uw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van ons team goed opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

Het concept bestaat uit drie fases, die u onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werkt u toe naar uw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijft u onder onze professionele begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Het PowerSlim programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.


Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

Vind u het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? We sturen u per e-mail graag alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u de recepten toe te sturen.


Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Stel uw vraag of stuur ons een bericht met behulp van onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst.

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Wij reageren binnen één werkdag op uw bericht.


Oriënterend adviesgesprek

Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertellen wij u graag meer over het PowerSlim programma. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Een adviesgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend.


 

Over Amber van Lieshout

Mijn naam is Amber van Lieshout. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Met mijn bedrijf Beautysalon De 7 Schoonheden gevestigd in Spaarndam, begeleid ik u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

 S64643 68 van 134 200x267