• de7schoonhedenNew

Recepten

 

   
     

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Amber, Fleur en Ronja, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase1: Afvallen!

Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

 

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door Amber, Fleur of Ronja, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten

 
   PS00001 PowerSlim Starterspakket
     

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber, Fleur en Maud afslankcoaches bij Beautysalon De 7 Schoonheden. In 2009 ben ik, Amber, met Powerslim gestart in mijn salon omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Zelf was ik in aanraking gekomen met Powerslim omdat ik ook wat wilde afvallen. Ik was zo enthousiast over Powerslim waardoor ik zelf ook gestart ben als afslankcoach met Powerslim in mijn salon.

 

Wij hebben al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten te helpen.

 

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

 

Kom kennismaken!

 

Gratis en vrijblijvend

 

Bel 06-29011456 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  fleur en amber 

Contactformulier

Via het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Form by ChronoForms - ChronoEngine.com