• de7schoonhedenNew

Even voorstellen

Amber van Lieshout

Mijn naam is Amber van Lieshout Schoonheidsspecialiste, Nagelstyliste, pedicure en eigenaresse van Beautysalon De 7 Schoonheden. Op 1 februari 2008 heb ik de deuren van mijn salon geopend in Spaarndam. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Met mijn bedrijf Beautysalon De 7 Schoonheden gevestigd in Spaarndam, begeleid ik u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Ondertussen is de salon uitgebreid met 2 collega's. Fleur van Rijn en Maud Hemelaar zodat alle klanten geholpen kunnen worden en we een steeds uitgebreider pakket aan de klant kunnen bieden.

 

 S64643 68 van 134 200x267
   

Maud Hemelaar

Ik zal me even voorstellen ik ben Maud Hemelaar 23 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben nu 3,5 jaar werkzaam bij schoonheidssalon De 7 Schoonheden. 

Ik werk hier met veel plezier op de woensdag en vrijdag! Ik ben Schoonheidsspecialiste en Pedicure sinds 2019 ben ik PowerSlim voedingscoach. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun eigen lichaam. Daarom vind ik het leuk om hun de juiste steun de bieden bij het bereiken van hun doel met PowerSlim

Dit maakt mijn werk extra leuk omdat ik daardoor verschillende behandelingen uit voer. Wat ik leuk vind aan mijn vak is het bezig zijn met mensen zowel jong als oud en mijn doel is iedereen tevreden de deur uit te laten gaan. Ik hoop u snel een keer te zien bij ons in de Salon. 
 

Groetjes, Maud 

 

PowerSlim Coach Maud De7schoonheden
   
Fleur van Rijn fleur