Amber van Lieshout

Mijn naam is Amber van Lieshout en ik ben sinds 2008 eigenaresse van mijn eigen Beautysalon De 7 Schoonheden in Spaarndam. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, pedicure en sinds 2009 gecertificeerd PS. food & lifestyle coach.
Mijn twee lieve collega’s werken met net zo veel passie voor het vak als ik en gezamenlijk bieden wij een totaalpakket aan professionele behandelingen. Iedereen is uniek, iedere huid is anders en dat vraagt om een persoonlijke aanpak.
De dorpse sfeer in combinatie met vakkundige mensen maakt dat onze vaste klantenkring alleen maar groter wordt. Je wordt hier van top tot teen verzorgd en begeleid bij het behalen van blijvende resultaten.

Ik ben er op maandag en dinsdag (ook in de avond) en op zaterdag.

Fleur van Rijn

Ik ben Fleur van Rijn, schoonheidsspecialiste en PS. food & lifestyle coach en werk met veel plezier sinds 2013 bij De 7 Schoonheden. Het fijne hier is dat wij elkaar aanvullen qua expertise en dat er met zeer professionele, natuurlijke producten wordt gewerkt.
Door veel bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, behandelingen en producten en zo kunnen wij de klant altijd goed adviseren en deskundig te woord staan.
Van heerlijke facial tot bruidsmake-up en van massage tot een verbeterde leefstijl. Wij behandelen je met liefde en coachen je naar de door jou gestelde doelen. Ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Ik ben er op woensdagochtend en donderdag de gehele dag en avond.

Maud Hemelaar

Ik ben Maud Hemelaar, woon in Zwanenburg en ben sinds 2014 werkzaam bij schoonheidssalon De 7 Schoonheden. Net als mijn collega’s ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure en sinds 2019 ook PS. food & lifestyle coach.
Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun eigen lichaam en daarom pakken wij zowel de buitenkant als de binnenkant aan. Al naar gelang de wens van de klant en uiteraard voor optimaal resultaat. Wij werken met een mooie productlijn die bijdraagt aan huidverbetering, ongeacht je leeftijd. Ik vind het heerlijk om een klant in de watten te leggen en jou te laten stralen. Je bent welkom in onze gezellige salon.

Ik ben er woensdagmiddag en -avond en vrijdag overdag.

Beautysalon de 7 schoonheden - THIS IS Where beauty begins